Skidresa till Sunne och Hovfjället

Skidresa till Sunne och Hovfjället 11 – 13 mars 2022

Följ med Warenbergskyrkan till Sunne och Hovfjället och åk skidor eller bara va! En resa för alla åldrar. Alla är välkomna med, du behöver inte vara medlem i Warenbergskyrkan.

När: Avfärd kl.15.00 fredag 11 mars McDonalds pendelparkering Falköping. Vi åker i egna bilar. Hemkomst ca kl.20.00 söndag 13 mars.

Var: Vi bor i Sunne Missionskyrka. På lördagen åker vi skidor på Hovfjället och på söndagen åker vi skidor i Sunne.

Hur: Möjlighet att åka utförsåkning och längdåkning både på Hovfjället och i Sunne. Vill man bara ut och promenera eller spaa på Selma spa så finns ju denna möjlighet också. Vi sover på luftmadrass (finns ett fåtal sängplatser om någon skulle behöva). Frukost och kvällsmat ordnar härliga människor från Warenbergskyrkan. Matsäck till lunch finns att fixa under frukosten. På kvällarna umgås vi alla i Sunne Missionskyrka.

Kostnad:
Boende: 180kr/person
Resa: 375kr/person (Räknat med 4st i varje bil)
Liftkort 2 dagar (7-17år och 65år+): 810kr
(Barn 0–6 år med hjälm åker gratis, behöver endast ett keycard/liftkort)
Liftkort 2 dagar (18-64år): 990kr
Mat: Självkostnadspris
(Skulle kostnaderna vara något problem så säg till, så löser vi detta.)

Har du keycard/liftkort ta med dessa och se om de går att nyttja, då spar du pengar.

Packlista: Ta med det du behöver t.ex. något att sova på och i, innetofflor, öronproppar, skidor, ett glatt humör, goda vänner.
Resan är alkohol- och drogfri.

Anmälan senast 25 februari till Per-Erik Aronsson, präst i Warenbergskyrkan:
073-71 39 535
pererik.aronsson@warenbergskyrkan.se