Församlingsdag 18 sep

Gemenskapsdag på Segolstorp

Välkommen på gemenskapsdag med Warenbergskyrkan den 18 september. Vi kommer att åka till Segolstorp, en läger- och församlingsgård i närheten av Torsöbron vid Vänerns kant. Segolstorp är en naturskön plats vid Vänern med badplats, det finns fina ytor både inomhus och utomhus för aktiviteter. Dagen fylls av gemenskap, undervisning, lek, mat, glädje och lovsångsmässa på kvällen.

Vi samlas den 18/9 kl.09.00 på pendelparkeringen vid McDonalds Falköping för samåkning i bilar. Var och en tar med fika för dagen och något att grilla till lunch. Grillar finns på plats. Kvällsmat ordnar vi gemensamt så detta behöver du inte ta med. Vi åker hemåt ca kl.20.30.

Alla som vill åka med är välkomna, du behöver inte vara medlem i Warenbergskyrkan.

Kostnad: 200kr/vuxen, barn 0–18 år gratis.

Betalning till: Bg 5049–3576 eller Swish 123 553 11 08, märk med ”Segolstorp och ditt namn”.

Anmälan och frågor till Per-Erik Aronsson, präst i Warenbergskyrkan,

073-71 39 535 eller pererik.aronsson@warenbergskyrkan.se