Äktenskapskurs

Äktenskapskursen – friskvårdskurs för par

Är ni gifta eller sambo? Är ni sugna att gå på dejt igen? Kom till ett dukat bord för två på O‘Learys i Falköping!
Äktenskapskursen är en praktisk kurs på sju veckor som ger verktyg för att bygga en stark och sund relation. Den ger er som par tillfälle att investera i er relation och gå igenom frågor som annars inte hinns med i vardagen. Precis som vi servar våra bilar behöver vi serva våra relationer.

Ni kommer till ett dukat bord för två och äter en måltid tillsammans i en skön atmosfär på O‘Learys. Efter måltiden behandlas kvällens tema genom ett föredrag på film. Föredraget varvas med samtalsövningar utifrån ett deltagarhäfte. Även om äktenskapskursen utgår från kristna principer lämpar den sig för och är öppen för alla. Varje pars integritet respekteras. Det förekommer inga gruppredovisningar och inga par behöver redovisa något om sin relation till någon annan.

Teman för de sju kvällarna:

1. Stärka bandet
  2. Konsten att kommunicera
  3. Hantera konflikter
  4. Kraften i förlåtelse
  5. Familjens inverkan
  6. Bra sex
  7. Kärlek i praktiken

Kursen är lämplig var ni än befinner er i relationen. Om ni har varit gifta i 40 år eller precis flyttat ihop. Om ni har det bra eller kämpar en del. Om ni är nöjda eller vill att det ska bli ännu bättre. Ni börjar samtalen precis där ni är.

Äktenskapskursen är gratis. Kostnaden för mat och kursmaterial är totalt 1100kr per person för alla sju tillfällen.

Kursen startar torsdag 16 september kl 18-21 på O‘Learys. Sedan träffas vi varje torsdag kl 18-21 på O‘Learys fram till 28 oktober. Begränsat antal platser.

Anmälan senast 9 september till Marcus Wilsson, O‘Learys:
marcus.wilsson@olearys.se

Frågor till präst Per-Erik Aronsson, Warenbergskyrkan i Falköping.
073-71 39 535
pererik.aronsson@warenbergskyrkan.se